Η τοποθεσία μας στη Σκιάθο

 Χάρτης Σκιάθου

Η Σκιάθος είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά και κορυφαίος προορισμός για τις διακοπές σας στην Ελλάδα. Τα διαμερίσματα μας βρίσκονται κοντά στην πολή της Σκιάθου και στις παραλίες Μεγάλη Άμμος και Ξάνεμο.

Η τοποθεσία μας: Μεγάλη Άμμος

Γεωγραφικές Συντεταγμένες:
Μήκος: 39.172885321592695 | Πλάτος: 23.480169028043747

Βρισκόμαστε μόλις ένα χιλιόμετρο απο την "Ακρόπολη" της Σκιάθου και το σταυροδρόμι του περιφερειακού δρόμου και του δρόμου που συνδέει την πόλη της Σκιάθου με τις Κουκουναριές. Δωρεάν μετακίνηση προσφέρεται στη διάρκεια της μέρας και του απογεύματος.

Επιπλέον, προσφέρεται μετακίνηση απο και προς το αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μακριά. Επίσης μπόρουμε να διευθετήσουμε την ενοικίαση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το νησί της Σκιάθου

Η Σκιάθος είναι ένα από τα νησία των Σποράδων, στο Αιγαίο Πέλαγος. Είναι διάσημο για κοσμοπολίτικη του ζωή, καθώς εκεί βρίσκονται πολλά διάσημα bars και clubs. Παρόλα αυτά, η Σκιάθος είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Ελλάδας για χαλαρωτικές διακοπές και πολλές μέρες δίπλα στη θάλασσα. Επίσης, το νησί έχει πολλά ενδιαφέροντα χωριά και μνημεία για να επισκεφθείτε.