ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Στο Skiathos Garden Cottages, θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε και να απολαύσετε μία εξατομικευμένη υπηρεσία που θα κάνει τις διακοπές σας στο πανέμορφο νησί της Σκιάθου αξέχαστες.

Παρέχουμε μια άκρως επιτυχημένη θεραπεία ζεύγους. Θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, χαλαρώνοντας σ'ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου και δουλεύοντας εντατικά μ' έναν έμπειρο θεραπευτή, είτε αν θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας, είτε να λύσετε κάποια συγκεκριμένα θέματα της σχέσης σας.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα είναι βασισμένο σ' ένα μοντέλο σύντομης ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας ζεύγους. Θα δοθεί έμφαση κυρίως σε ένα κεντρικό θέμα και θα τεθούν συγκεκριμένοι στόχοι.

Περιλαμβάνει 7 διανυκτερεύσεις και καθημερινά θα έχετε δύο ωριαίες συνεδρίες σε ιδιωτικό χώρο σε μία από τις κατοικίες. Επιπρόσθετα, κάθε μέλος του ζευγαριού θα έχει και μία ατομική συνεδρία με τον ψυχοθεραπευτή την ημέρα της άφιξης. Το πρόγραμμα είναι αρκετά ευέλικτο με σκοπό να δοθεί προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κύριο Δημήτρη Ζάχο, ψυχαναλυτή οικογένειας & ομάδας και ψυχοθεραπευτή μέσω της κίνησης και του χορού επισκεφτείτε το www.dimitrioszaxos.com

Η τιμή εξαρτάται από την ημερομηνία άφιξης, κυμαίνεται από 1300-1450 ευρώ και συμπεριλαμβάνει:
- Διαμονή
- Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο/λιμάνι
- Μεταφορά στην Πόλη της Σκιάθου και πίσω, τέσσερις διαδρομές την ημέρα
- 15 συνεδρίες ζεύγους καθώς και 2 ατομικές